De Dynamo Awards vormen traditioneel een springplank voor jong designtalent. Deze editie plaatst Amandine Senny op die springplank.

En dat die springplank zijn werk doet, bewijst het imposante lijstje voormalige laureaten. Zo werden eerder Bram Boo, Sylvain Willenz, Charlotte Lancelot en Maarten De Ceulaer in de bloemetjes gezet.

De prijs wil dan ook Belgische creaties in de kijker zetten. Hij werd in 2001 door Olivier Gilson, oprichter van 'Designed in Brussels', in het leven geroepen. Zowel designers van voorwerpen en meubels als industriÃ"le designers komen aan bod.

Samen met het werk van de andere genomineerden vormt de creatie van Amandine Senny het onderwerp van de tentoonstelling in het architectuurmuseum De Loge. Dit eerste architectuurmuseum van BelgiÃ"is ondergebracht in de vrijmetselaarsloge van het Menselijk Recht en in 1934 gebouwd door Fernand Bodson.


Elien Haentjens

De Dynamo Awards vormen traditioneel een springplank voor jong designtalent. Deze editie plaatst Amandine Senny op die springplank.En dat die springplank zijn werk doet, bewijst het imposante lijstje voormalige laureaten. Zo werden eerder Bram Boo, Sylvain Willenz, Charlotte Lancelot en Maarten De Ceulaer in de bloemetjes gezet. De prijs wil dan ook Belgische creaties in de kijker zetten. Hij werd in 2001 door Olivier Gilson, oprichter van 'Designed in Brussels', in het leven geroepen. Zowel designers van voorwerpen en meubels als industriÃ"le designers komen aan bod. Samen met het werk van de andere genomineerden vormt de creatie van Amandine Senny het onderwerp van de tentoonstelling in het architectuurmuseum De Loge. Dit eerste architectuurmuseum van BelgiÃ"is ondergebracht in de vrijmetselaarsloge van het Menselijk Recht en in 1934 gebouwd door Fernand Bodson. Elien Haentjens