Een spiegel die tegelijkertijd klerenhanger is, stoeltjes die samen een boekenkast vormen of een kapstok die als magnetisch boodschappenbord fungeert. Ze maken allemaal deel uit van de "dual range" van Brits designer Alex Bradley, een collectie designstukken met telkens meer dan één functie. Voor wie weinig plaats heeft of zuinig wil zijn.

De Lean Mirror is misschien wel de leukste. Deze spiegel kreeg een aantal insnijdingen waardoor hij als kleerhanger dienst kan doen. Hij is niet bedoeld om de kleerkast te vervangen, wel als extra ruimte waarop u bijvoorbeeld de outfit voor de volgende dag kan klaar hangen. Lean is zowel geschikt voor de slaapkamer als de hal of een andere ruimte.

Met het Notch modulair meubelsysteem kan vanalles gebeuren. De modules vormen apart een stoeltje of een bijzettafeltje met daarin een opbergruimte, met vier groeien ze uit tot koffietafel en gestapeld veranderen ze in een boekenkast. Magneten houden de onderdelen bij mekaar.

Tenslotte zijn er nog de Myriad, die tegelijkertijd magnetisch boodschappenbord, schap en kapstok is en de Dual Klok, een klok waarop ook kan geschreven worden.

Bradley stelt zijn collectie voor op "100 % Design" in Londen. Dat loopt van 24 tot 27 september en is het belangrijkste architectuur en designevent in de Britse hoofdstad.

Ann Heylens.

Een spiegel die tegelijkertijd klerenhanger is, stoeltjes die samen een boekenkast vormen of een kapstok die als magnetisch boodschappenbord fungeert. Ze maken allemaal deel uit van de "dual range" van Brits designer Alex Bradley, een collectie designstukken met telkens meer dan één functie. Voor wie weinig plaats heeft of zuinig wil zijn.De Lean Mirror is misschien wel de leukste. Deze spiegel kreeg een aantal insnijdingen waardoor hij als kleerhanger dienst kan doen. Hij is niet bedoeld om de kleerkast te vervangen, wel als extra ruimte waarop u bijvoorbeeld de outfit voor de volgende dag kan klaar hangen. Lean is zowel geschikt voor de slaapkamer als de hal of een andere ruimte.Met het Notch modulair meubelsysteem kan vanalles gebeuren. De modules vormen apart een stoeltje of een bijzettafeltje met daarin een opbergruimte, met vier groeien ze uit tot koffietafel en gestapeld veranderen ze in een boekenkast. Magneten houden de onderdelen bij mekaar. Tenslotte zijn er nog de Myriad, die tegelijkertijd magnetisch boodschappenbord, schap en kapstok is en de Dual Klok, een klok waarop ook kan geschreven worden. Bradley stelt zijn collectie voor op "100 % Design" in Londen. Dat loopt van 24 tot 27 september en is het belangrijkste architectuur en designevent in de Britse hoofdstad. Ann Heylens.