Kwaliteit, puurheid en tijdloosheid: die levensvisie wil Scapa Home uitstralen. En dus heeft het interieurteam van het Belgische modelabel Scapa de benedenverdieping van een negentiende-eeuws pand in het historisch hart van Antwerpen in zijn originele glorie hersteld.

Naast het bed-, bad- en tafellinnen, serviezen, deco-objecten, glaswerk, kussens en plaids kunnen bezoekers er ook kennismaken met de grotere Scapa-ontwerpen: de bedden, de massief eiken meubelen en de tuinmeubelen. Met zijn collectie, die volledig in België gemaakt wordt, streeft Scapa naar een mix tussen hedendaags en klassiek.

Wie wat hulp wil bij zijn inrichting, kan in de nieuwe Scapa Home winkel terecht voor persoonlijk advies.

Elien Haentjens

De Scapa Home flagship store is van maandag tot zaterdag open van 10 tot 18.30 uur. Tot het einde van het jaar is de shop ook op zondag, tussen 13 en 18.30 uur, open.

Kwaliteit, puurheid en tijdloosheid: die levensvisie wil Scapa Home uitstralen. En dus heeft het interieurteam van het Belgische modelabel Scapa de benedenverdieping van een negentiende-eeuws pand in het historisch hart van Antwerpen in zijn originele glorie hersteld. Naast het bed-, bad- en tafellinnen, serviezen, deco-objecten, glaswerk, kussens en plaids kunnen bezoekers er ook kennismaken met de grotere Scapa-ontwerpen: de bedden, de massief eiken meubelen en de tuinmeubelen. Met zijn collectie, die volledig in België gemaakt wordt, streeft Scapa naar een mix tussen hedendaags en klassiek. Wie wat hulp wil bij zijn inrichting, kan in de nieuwe Scapa Home winkel terecht voor persoonlijk advies. Elien Haentjens De Scapa Home flagship store is van maandag tot zaterdag open van 10 tot 18.30 uur. Tot het einde van het jaar is de shop ook op zondag, tussen 13 en 18.30 uur, open.