Meubels voor buiten zijn in, oftewel 'out is in'. Onder dat motto maakt het merk OUTBAG zitzakken, ligbedden en meer voor in de tuin, op het strand, kortom: meubels voor buitenshuis.


De collectie wordt gemaakt in leer of met een speciale 'weather' stof, zodat de meubels bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en het hele jaar buiten kunnen staan.


De OUTBAG collectie viel laatst in de prijzen. Het Duitse tuin- en buitenhuismagazine 'Markt in grün' reikte hen de 'Innovation Award 2009' uit.


OUTBAG is een productie van Global Bedding, een wereldwijde beddenproducent.


De collectie is bij ons verkrijgbaar in de betere tuinwinkel. Om u een idee van de prijs te geven: de 'Slope' kost €317 in 'weather stof' en €535 in leer. De 'Peak' kost €392 in 'weather stof' en €830 in leer.

Hanne Vandevoorde

Meubels voor buiten zijn in, oftewel 'out is in'. Onder dat motto maakt het merk OUTBAG zitzakken, ligbedden en meer voor in de tuin, op het strand, kortom: meubels voor buitenshuis. De collectie wordt gemaakt in leer of met een speciale 'weather' stof, zodat de meubels bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en het hele jaar buiten kunnen staan. De OUTBAG collectie viel laatst in de prijzen. Het Duitse tuin- en buitenhuismagazine 'Markt in grün' reikte hen de 'Innovation Award 2009' uit. OUTBAG is een productie van Global Bedding, een wereldwijde beddenproducent. De collectie is bij ons verkrijgbaar in de betere tuinwinkel. Om u een idee van de prijs te geven: de 'Slope' kost €317 in 'weather stof' en €535 in leer. De 'Peak' kost €392 in 'weather stof' en €830 in leer. Hanne Vandevoorde