Venyous gaat er prat op om de toegangspoort te zijn naar die felbegeerde privé-locatieswaar niemand je ooit voorging. Het platform is een handig hulpmiddel tijdens een stevig potje location hunting.

Concept

Venyous
© Venyous

Het idee voor Venyous ontstond toen de Antwerpenaar Hederik Tijs, een van de oprichters, de vraag kreeg van een goede vriend of hij diens etage in een statig herenhuis mocht huren voor een fotoshoot. Deze vraag bracht hem op ideeën. Tijs kende nog mensen die hun loft, loods, tuin of zelfs woonboot ter beschikking zouden kunnen stellen. Hij klopte met zijn idee aan bij IT'er David Ariens, die brood zag in het concept. Het online programma werd gemaakt en er werden locaties vastgelegd: Venyous was geboren.

Momenteel biedt de website enkel nog locaties aan in Antwerpen, maar de rest van Vlaanderen volgt. En daar willen de oprichters ook niet stoppen: het buitenland lonkt.

Hoe werkt het?

Venyous
© Venyous

Je kan een locatie zoeken voor verschillende redenen. Van een modeshoot over een productlancering tot een heus huwelijk. Zowel voor privéfeestjes als professionele aangelegenheden is het aangenaam om een leuke, originele locatie te vinden. Vrijwel iedereen kan dus een booker zijn bij Venyous.

Op het platform kan je filteren op welk soort evenement je wil hosten, maar ook op wat voor soort venue je zoekt. Bij sommige locaties staat al een prijs vermeld, voor de andere kan je een aanvraag doen.

Venyous
© Venyous

Of misschien heb je zelf wel een mooi pand of een heerlijke tuin in de aanbieding? Dan kan je je registreren bij Venyous en wat bijverdienen. Via een interface word je van begin tot eind begeleid tijdens de registratie. Je kan zelf de beschikbaarheid, tarieven en huisregels bepalen. Je kiest ook volledig zelf wat voor soort evenementen er bij jou mogen plaatsvinden.

Nog geen evenement op de planning staan? Gewoon een kijkje nemen op het platform en wegdromen bij deze mooie locaties is ook al leuk.

Surf naar www.venyous.bevoor meer info.

(LP)

Venyous
© Venyous
Venyous
© Venyous
Venyous gaat er prat op om de toegangspoort te zijn naar die felbegeerde privé-locatieswaar niemand je ooit voorging. Het platform is een handig hulpmiddel tijdens een stevig potje location hunting. Concept Het idee voor Venyous ontstond toen de Antwerpenaar Hederik Tijs, een van de oprichters, de vraag kreeg van een goede vriend of hij diens etage in een statig herenhuis mocht huren voor een fotoshoot. Deze vraag bracht hem op ideeën. Tijs kende nog mensen die hun loft, loods, tuin of zelfs woonboot ter beschikking zouden kunnen stellen. Hij klopte met zijn idee aan bij IT'er David Ariens, die brood zag in het concept. Het online programma werd gemaakt en er werden locaties vastgelegd: Venyous was geboren. Momenteel biedt de website enkel nog locaties aan in Antwerpen, maar de rest van Vlaanderen volgt. En daar willen de oprichters ook niet stoppen: het buitenland lonkt. Hoe werkt het?Je kan een locatie zoeken voor verschillende redenen. Van een modeshoot over een productlancering tot een heus huwelijk. Zowel voor privéfeestjes als professionele aangelegenheden is het aangenaam om een leuke, originele locatie te vinden. Vrijwel iedereen kan dus een booker zijn bij Venyous. Op het platform kan je filteren op welk soort evenement je wil hosten, maar ook op wat voor soort venue je zoekt. Bij sommige locaties staat al een prijs vermeld, voor de andere kan je een aanvraag doen. Of misschien heb je zelf wel een mooi pand of een heerlijke tuin in de aanbieding? Dan kan je je registreren bij Venyous en wat bijverdienen. Via een interface word je van begin tot eind begeleid tijdens de registratie. Je kan zelf de beschikbaarheid, tarieven en huisregels bepalen. Je kiest ook volledig zelf wat voor soort evenementen er bij jou mogen plaatsvinden. Nog geen evenement op de planning staan? Gewoon een kijkje nemen op het platform en wegdromen bij deze mooie locaties is ook al leuk. (LP)