Op 26 en 27 september stellen 173 woningen in Vlaanderen en Brussel hun deuren open voor het publiek. Architecten stellen tijdens deze tiende editie van Mijn Huis, Mijn Architect hun mooiste projecten voor.

Deze rechtstreekse ontmoeting met vakmensen en hun concrete realisaties blijft voor wie wil (ver)bouwen dé uitgelezen kans om inspiratie op te doen en interessante contacten te leggen.

De architecten en bewoners verzorgen de rondleidingen zelf. Aangezien aan de vorige editie 26.000 mensen deelnamen, is reserveren verplicht.

Elien Haentjens

Op 26 en 27 september stellen 173 woningen in Vlaanderen en Brussel hun deuren open voor het publiek. Architecten stellen tijdens deze tiende editie van Mijn Huis, Mijn Architect hun mooiste projecten voor. Deze rechtstreekse ontmoeting met vakmensen en hun concrete realisaties blijft voor wie wil (ver)bouwen dé uitgelezen kans om inspiratie op te doen en interessante contacten te leggen. De architecten en bewoners verzorgen de rondleidingen zelf. Aangezien aan de vorige editie 26.000 mensen deelnamen, is reserveren verplicht. Elien Haentjens