Voortaan kan u een persoonlijke noot geven aan uw Senseo koffiemachine met Senseo® Flavors. Dat is een online personalisatiedienst, waarmee u uw eigen koffiemachine kan ontwerpen die perfect in uw interieur past.

Via de website van de personalisatiedienst heeft u de keuze uit een brede waaier van opties, van klassiek tot eigentijds, van gedurfd tot discreet. U begint met het kiezen van een kleur en een motief. Vervolgens toont de website u enkele suggesties waaruit u uw favoriet kan kiezen. Eens gekozen, plaatst u de bestelling. Uw koffiemachine wordt dan binnen enkele dagen aan huis geleverd.

Objecten personaliseren is een heuse trend geworden. Op een rondvraag naar ideeën voor de volgende generatie Senseo® koffiemachines kwam maar liefst een respons van 70.000 inzendingen. De Flavors personalisatiedienst is dan ook een logische evolutie voor Senseo®. Het werkte eerder al samen met designers als Tord Boontje en Marcel Wanders om gelimiteerde edities te ontwerpen.

Aïsa Knockaert

SENSEO® Flavors zal vanaf april 2010 alleen op de website te verkrijgen zijn. Prijs: 149,99 euro

Voortaan kan u een persoonlijke noot geven aan uw Senseo koffiemachine met Senseo® Flavors. Dat is een online personalisatiedienst, waarmee u uw eigen koffiemachine kan ontwerpen die perfect in uw interieur past. Via de website van de personalisatiedienst heeft u de keuze uit een brede waaier van opties, van klassiek tot eigentijds, van gedurfd tot discreet. U begint met het kiezen van een kleur en een motief. Vervolgens toont de website u enkele suggesties waaruit u uw favoriet kan kiezen. Eens gekozen, plaatst u de bestelling. Uw koffiemachine wordt dan binnen enkele dagen aan huis geleverd. Objecten personaliseren is een heuse trend geworden. Op een rondvraag naar ideeën voor de volgende generatie Senseo® koffiemachines kwam maar liefst een respons van 70.000 inzendingen. De Flavors personalisatiedienst is dan ook een logische evolutie voor Senseo®. Het werkte eerder al samen met designers als Tord Boontje en Marcel Wanders om gelimiteerde edities te ontwerpen. Aïsa Knockaert SENSEO® Flavors zal vanaf april 2010 alleen op de website te verkrijgen zijn. Prijs: 149,99 euro