In de lijn van de modespot van Knack Weekend heeft nu ook de special Wonen zijn eigen spot. In dit filmpje wisselt het hoofdpersonage niet van kleren, maar van interieur.

Met het modespotje zijn Knack Weekend en het reclamebureau TBWA uit Brussel een nieuwe weg ingeslagen. Ook dit keer speelt de hippe meid het hoofdpersonage in het filmpje. En ook nu is het animatiefilmpje van Belgische makelij. Wel verandert ze - logischerwijs - voor de special Wonen niet van kledij, maar wel van interieur.

Ook met de special Wonen wil Knack Weekend inspireren. Daarom bevat het nummer een interview met Sylvain Willenz, designer van het jaar. Daarnaast worden de meubeltrends van 2009 uitvoerig besproken en zijn er drie reportages over klein wonen in stijl. Tot slot komen ook monument Frank Gehry en tien ontwerpers met toekomst aan bod.

Elien Haentjens

In de lijn van de modespot van Knack Weekend heeft nu ook de special Wonen zijn eigen spot. In dit filmpje wisselt het hoofdpersonage niet van kleren, maar van interieur. Met het modespotje zijn Knack Weekend en het reclamebureau TBWA uit Brussel een nieuwe weg ingeslagen. Ook dit keer speelt de hippe meid het hoofdpersonage in het filmpje. En ook nu is het animatiefilmpje van Belgische makelij. Wel verandert ze - logischerwijs - voor de special Wonen niet van kledij, maar wel van interieur. Ook met de special Wonen wil Knack Weekend inspireren. Daarom bevat het nummer een interview met Sylvain Willenz, designer van het jaar. Daarnaast worden de meubeltrends van 2009 uitvoerig besproken en zijn er drie reportages over klein wonen in stijl. Tot slot komen ook monument Frank Gehry en tien ontwerpers met toekomst aan bod. Elien Haentjens