De 'Tumble' is een stoel die bruikbaar blijft wanneer hij op zijn verschillende zijden wordt gerold. Meer nog, iedere zijde biedt een nieuwe zitervaring.

Na twee jaar sleutelen stelde Amerikaanse designer Justin Gologorsky vorige week zijn 'Tumble' voor op de jaarlijkse 'International Contemporary Furniture Fair' (ICFF) in New York. "Het design van de 'Tumble' suggereert", volgens de ontwerper "subtiel om de stoel over te rollen naar een andere zijde." Naargelang de zijde waarop wordt gezeten heeft de stoel een plat, hellend of gebogen zitvlak. Wanneer het gebogen zitvlak aan de onderzijde terecht komt, wordt een schommelstoeleffect - 'amusing rocker' - gecreÃ"erd.

De stoel bestaat uit een glanzend aluminium kader met een contrasterende laag mat schuim eromheen die voor een aangename zitervaring zorgt. Meerdere 'Tumble' stoelen kunnen opgesteld worden als bankje maar ook apart komt het zitje goed tot zijn recht. Meerdere kleuren zijn beschikbaar.

Ruth Vanden Berghe

Voor info en bestellen: go.studio@gmail.com

De 'Tumble' is een stoel die bruikbaar blijft wanneer hij op zijn verschillende zijden wordt gerold. Meer nog, iedere zijde biedt een nieuwe zitervaring.Na twee jaar sleutelen stelde Amerikaanse designer Justin Gologorsky vorige week zijn 'Tumble' voor op de jaarlijkse 'International Contemporary Furniture Fair' (ICFF) in New York. "Het design van de 'Tumble' suggereert", volgens de ontwerper "subtiel om de stoel over te rollen naar een andere zijde." Naargelang de zijde waarop wordt gezeten heeft de stoel een plat, hellend of gebogen zitvlak. Wanneer het gebogen zitvlak aan de onderzijde terecht komt, wordt een schommelstoeleffect - 'amusing rocker' - gecreÃ"erd.De stoel bestaat uit een glanzend aluminium kader met een contrasterende laag mat schuim eromheen die voor een aangename zitervaring zorgt. Meerdere 'Tumble' stoelen kunnen opgesteld worden als bankje maar ook apart komt het zitje goed tot zijn recht. Meerdere kleuren zijn beschikbaar.Ruth Vanden Berghe Voor info en bestellen: go.studio@gmail.com