Het Belgische interieurhuis Flamant heeft overal in en buiten Europa winkels in grote steden. Sinds vorig jaar richt Flamant zich ook naar de meer landelijke, residentiële regio's rond de steden. Vorige jaar opende de eerste Flamant Concept Store in Sint-Martens-Latem.

Deze winkel is niet alleen veel groter en vollediger dan de stadswinkels, de shop is ook makkelijk bereikbaar langs een invalsweg. Zopas opende er ook een Flamant Concept Store in Sint-Genesius-Rode, eveneens opgevat als een grote zwarte doos, met daarin alle ruimte voor de expo van volledige interieurs. Deze ruime conceptstore is ook op zondag open (dagelijks van 10 tot 18u) en laat je genieten van de volledige collectie van de klassiekers tot de meer op vintage geïnspireerde design. (PSW)

De Flamant Concept Store, Brassinelaan 2 te Sint-Genesius-Rode, www.flamant.com.

Het Belgische interieurhuis Flamant heeft overal in en buiten Europa winkels in grote steden. Sinds vorig jaar richt Flamant zich ook naar de meer landelijke, residentiële regio's rond de steden. Vorige jaar opende de eerste Flamant Concept Store in Sint-Martens-Latem. Deze winkel is niet alleen veel groter en vollediger dan de stadswinkels, de shop is ook makkelijk bereikbaar langs een invalsweg. Zopas opende er ook een Flamant Concept Store in Sint-Genesius-Rode, eveneens opgevat als een grote zwarte doos, met daarin alle ruimte voor de expo van volledige interieurs. Deze ruime conceptstore is ook op zondag open (dagelijks van 10 tot 18u) en laat je genieten van de volledige collectie van de klassiekers tot de meer op vintage geïnspireerde design. (PSW)