Een sofa even omtoveren tot bed voor uw gast? Makkelijk. Maar uw logé heeft dan wel weinig privacy. Dan is het idee van Londens designer Philippe Malouin misschien zo gek nog niet. Hij bedacht voor het Italiaanse merk Campeggi een sofa die kan omgeturnd worden tot een bed-met-tent.

De armen van de sofa -in het kaki groen dat verwijst naar militaire tenten- zijn transformeerbaar tot kleine muurtjes en een puntdak die de matras overdekken. De gebruiker kan op die manier zelfs midden in de woonkamer genieten van een beetje privacy.

Ann Heylens.

Een sofa even omtoveren tot bed voor uw gast? Makkelijk. Maar uw logé heeft dan wel weinig privacy. Dan is het idee van Londens designer Philippe Malouin misschien zo gek nog niet. Hij bedacht voor het Italiaanse merk Campeggi een sofa die kan omgeturnd worden tot een bed-met-tent. De armen van de sofa -in het kaki groen dat verwijst naar militaire tenten- zijn transformeerbaar tot kleine muurtjes en een puntdak die de matras overdekken. De gebruiker kan op die manier zelfs midden in de woonkamer genieten van een beetje privacy. Ann Heylens.