LG brengt de eerste videotelefoon op de markt in de vorm van een horloge. Dit staaltje van technologisch vernuft laat elektronicafanaten watertanden.

Het gadget van de Zuid-Koreaanse gsm-fabrikant lijkt zo weggelopen uit de films van James Bond. Touchscreen, fototoestel, luidspreker, spraakherkenning en breedband zijn de grootste troeven van dit technologische hoogstandje. Daarnaast mogen klassiekers als Bluetooth en mp3-speler niet ontbreken in deze 3G-telefoon.

Het horloge is uitgerust met een ultradun scherm met een dikte van 13.9 mm en een hoogte van 3.63 cm. Deze week werd deze hoogtechnologische gsm voorgesteld op het 'World Mobile Congress' in Barcelona. LG plant de lancering van de horlogetelefoon op de Europese markt in de loop van dit jaar.

Nathalie Vandevelde/Annelien Boens

LG brengt de eerste videotelefoon op de markt in de vorm van een horloge. Dit staaltje van technologisch vernuft laat elektronicafanaten watertanden.Het gadget van de Zuid-Koreaanse gsm-fabrikant lijkt zo weggelopen uit de films van James Bond. Touchscreen, fototoestel, luidspreker, spraakherkenning en breedband zijn de grootste troeven van dit technologische hoogstandje. Daarnaast mogen klassiekers als Bluetooth en mp3-speler niet ontbreken in deze 3G-telefoon.Het horloge is uitgerust met een ultradun scherm met een dikte van 13.9 mm en een hoogte van 3.63 cm. Deze week werd deze hoogtechnologische gsm voorgesteld op het 'World Mobile Congress' in Barcelona. LG plant de lancering van de horlogetelefoon op de Europese markt in de loop van dit jaar. Nathalie Vandevelde/Annelien Boens