De Ambiance Mix Collectie mag vijf kaarsjes uitblazen. Met een guerrillastunt zette Levis dat letterlijk in de verf.

Een verlichtingspaal, een XXL-pot Levisverf en een parking. Meer was er niet nodig voor de guerrillastunt van Levis, die de hele parking rood lijkt te kleuren.

Met eenvoudige middelen innovatie en kleur brengen in elk interieur vormt dan ook de filosofie van de Ambiance Mix Collectie. Bedoeling van de collectie is om mensen te inspireren om zelf thuis aan de slag te gaan. Om de twee jaar stelt Levis een nieuwe themacollectie met 18 corresponderende kleuren voor.

Eigen aan guerrilla: de stunt verdwijnt even snel als hij opduikt. Maar er komen meer acties: in september is Luik aan de buurt, in november Brussel.

Elien Haentjens

De Ambiance Mix Collectie mag vijf kaarsjes uitblazen. Met een guerrillastunt zette Levis dat letterlijk in de verf. Een verlichtingspaal, een XXL-pot Levisverf en een parking. Meer was er niet nodig voor de guerrillastunt van Levis, die de hele parking rood lijkt te kleuren. Met eenvoudige middelen innovatie en kleur brengen in elk interieur vormt dan ook de filosofie van de Ambiance Mix Collectie. Bedoeling van de collectie is om mensen te inspireren om zelf thuis aan de slag te gaan. Om de twee jaar stelt Levis een nieuwe themacollectie met 18 corresponderende kleuren voor. Eigen aan guerrilla: de stunt verdwijnt even snel als hij opduikt. Maar er komen meer acties: in september is Luik aan de buurt, in november Brussel. Elien Haentjens