De kleurrijke ontwerpen van Josien Broeren prijken voortaan op een set glazen en kopjes met bijpassende schoteltjes. De Nederlandse kunstenares ging daarvoor een samenwerking aan met het Belgische bedrijf Aerts, bekend van het merk Salt&Pepper.

Meer wijsheid bij elke slok
Karel Appel is Josien Broerens grote voorbeeld en dat is ook bij deze koffieset te zien aan haar uitbundige kleurenspel. Tijdens het drinken hebben de Josienkopjes bovendien een verrassing in petto. Met elke slok komen woorden tevoorschijn. Eenmaal leeg staat er een poÃ"tische tekst vol levenswijsheid te lezen. Zo raakt het kopje leeg en het gemoed vol. Een nieuwe manier om van koffie en thee te genieten.

Dit is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Aerts en Josien Broeren, maar daar blijft het niet bij. Ze broeden op een totaal kunst-en lifestyleconcept.

De "wijze koppen" en kunstglazen zijn vanaf eind september te koop in de grootdistributie.

Ann Heylens.

Zes kopjes en schoteltjes € 19,90 euro, 4 glazen € 9,90. Verkoop- en productinfo: Josien Broeren by Aerts NV, Tel: +32 (0) 14.230011 of www.aertsnv.be.

De kleurrijke ontwerpen van Josien Broeren prijken voortaan op een set glazen en kopjes met bijpassende schoteltjes. De Nederlandse kunstenares ging daarvoor een samenwerking aan met het Belgische bedrijf Aerts, bekend van het merk Salt&Pepper.Meer wijsheid bij elke slokKarel Appel is Josien Broerens grote voorbeeld en dat is ook bij deze koffieset te zien aan haar uitbundige kleurenspel. Tijdens het drinken hebben de Josienkopjes bovendien een verrassing in petto. Met elke slok komen woorden tevoorschijn. Eenmaal leeg staat er een poÃ"tische tekst vol levenswijsheid te lezen. Zo raakt het kopje leeg en het gemoed vol. Een nieuwe manier om van koffie en thee te genieten. Dit is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Aerts en Josien Broeren, maar daar blijft het niet bij. Ze broeden op een totaal kunst-en lifestyleconcept. De "wijze koppen" en kunstglazen zijn vanaf eind september te koop in de grootdistributie. Ann Heylens.Zes kopjes en schoteltjes € 19,90 euro, 4 glazen € 9,90. Verkoop- en productinfo: Josien Broeren by Aerts NV, Tel: +32 (0) 14.230011 of www.aertsnv.be.