Het Belgische behangmerk Arte staat niet stil en zoekt flink wat Belgische partners: het ging vorig jaar nog in zee met ontwerpster Marie Mees, en zopas maakte het bekend dat het de samenwerking met decoratiemerk Flamant versterkt.

Na een gezamenlijke collectie verf en behang volgen nu interieurstoffen. Maar behang blijft toch de belangrijkste poot van Arte, en er wordt volop mee geÃ"xperimenteerd, onder andere met driedimensionale motieven. Voor de zomercollectie Carapace haalde het merk inspiratie in de natuur, met prints van okapihuid, slangenvel of krokodillenleer. Die laatste is bovendien helemaal geschubd.

Leen Creve.

Het Belgische behangmerk Arte staat niet stil en zoekt flink wat Belgische partners: het ging vorig jaar nog in zee met ontwerpster Marie Mees, en zopas maakte het bekend dat het de samenwerking met decoratiemerk Flamant versterkt.Na een gezamenlijke collectie verf en behang volgen nu interieurstoffen. Maar behang blijft toch de belangrijkste poot van Arte, en er wordt volop mee geÃ"xperimenteerd, onder andere met driedimensionale motieven. Voor de zomercollectie Carapace haalde het merk inspiratie in de natuur, met prints van okapihuid, slangenvel of krokodillenleer. Die laatste is bovendien helemaal geschubd. Leen Creve.