Je hoeft geen gigantische villa te bezitten om gelukkig te zijn. Dat bewijst dit vrolijke koppel uit Georgia. Julie en Andrew wonen samen met hun huisdieren in een schoolbus, die ze voorzien hebben van een keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer.

De vader van Julie was een grote hulp. Hij maakte de keuken, het bed en de uitklapbare tafel na het bekijken van YouTubevideo's. Je ziet, dat surfen op het net kan nog van pas komen.

Om niet te bevriezen in de winter, hebben ze een houtkachel geïnstalleerd. Ook hebben ze een douche met warm water en een wc. Het koppel heeft duidelijk geen problemen met privacy, want in plaats van een stevige deur voor het kleinste kamertje, hebben ze een papieren schuifdeur geïnstalleerd.

Onder de zetel en onder het bed zijn opslagruimtes gemaakt, zodat ze geen extra kasten nodig hebben. Ook is er gedacht aan de kat Mr Butters en de hond Starbuck. De diertjes komen niks te kort.

Volg het koppel via hun website of Instagrampagina.

(LP)

Je hoeft geen gigantische villa te bezitten om gelukkig te zijn. Dat bewijst dit vrolijke koppel uit Georgia. Julie en Andrew wonen samen met hun huisdieren in een schoolbus, die ze voorzien hebben van een keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. De vader van Julie was een grote hulp. Hij maakte de keuken, het bed en de uitklapbare tafel na het bekijken van YouTubevideo's. Je ziet, dat surfen op het net kan nog van pas komen. Om niet te bevriezen in de winter, hebben ze een houtkachel geïnstalleerd. Ook hebben ze een douche met warm water en een wc. Het koppel heeft duidelijk geen problemen met privacy, want in plaats van een stevige deur voor het kleinste kamertje, hebben ze een papieren schuifdeur geïnstalleerd. Onder de zetel en onder het bed zijn opslagruimtes gemaakt, zodat ze geen extra kasten nodig hebben. Ook is er gedacht aan de kat Mr Butters en de hond Starbuck. De diertjes komen niks te kort. Volg het koppel via hun website of Instagrampagina. (LP)