Allereerst brengt de redactie u op de hoogte van de nieuwste woontrends: wat zijn de designvondsten en kleuren voor 2013 en wat hebben de meubelfabrikanten voor ons in petto? We hadden een gesprek met wereldberoemd architect Daniel Libeskind die binnekort in Bergen aan de slag gaat en brengen een originele verbouwing van een woning tot indoorchalet voor u in beeld.

In deze Knack Weekend Black zien we het bos door de bomen. Van de meubelbeurs in Milaan tot een atelier in Eupen, van woningen in Brussel tot in Japan: bomen spelen de hoofdrol in het grote designdossier.

Knack Weekend Black Wonen ligt vanaf woensdag 3 oktober in uw krantenwinkel.

Allereerst brengt de redactie u op de hoogte van de nieuwste woontrends: wat zijn de designvondsten en kleuren voor 2013 en wat hebben de meubelfabrikanten voor ons in petto? We hadden een gesprek met wereldberoemd architect Daniel Libeskind die binnekort in Bergen aan de slag gaat en brengen een originele verbouwing van een woning tot indoorchalet voor u in beeld. In deze Knack Weekend Black zien we het bos door de bomen. Van de meubelbeurs in Milaan tot een atelier in Eupen, van woningen in Brussel tot in Japan: bomen spelen de hoofdrol in het grote designdossier. Knack Weekend Black Wonen ligt vanaf woensdag 3 oktober in uw krantenwinkel.