Wie weet droomt je zoontje of je nichtje er wel van om ooit bij Cirque du Soleil te gaan werken. De Zweedse meubelgigant Ikea brengt die droom al wat dichterbij dankzij een nieuwe circusspeelgoedcollectie.

Het doel van Ikea is om kinderen ertoe aan te zetten om thuis meer te spelen, te bewegen en actief te zijn. Ikea klopte aan bij het Zweedse circusgezelschap Cirkus Cirkör om samen met hen op maat gemaakte spullen te ontwerpen. Jongleren, balanceren, schommelen: alles is mogelijk met deze nieuwe reeks.

Op de 'Gunggung'-schommel vliegen uw kleintjes door de woonkamer, de 'Plufsig'-mat bezorgt hen een zachte val mocht hun evenwicht het even laten afweten. Dankzij de 'Träning'-jongleerset, bestaande uit ringen, kegels en jongleerballen, kan het jonge geweld ook al jonglerend aan de slag. Vanaf april is de collectie verkrijgbaar. (AB)

Wie weet droomt je zoontje of je nichtje er wel van om ooit bij Cirque du Soleil te gaan werken. De Zweedse meubelgigant Ikea brengt die droom al wat dichterbij dankzij een nieuwe circusspeelgoedcollectie.Het doel van Ikea is om kinderen ertoe aan te zetten om thuis meer te spelen, te bewegen en actief te zijn. Ikea klopte aan bij het Zweedse circusgezelschap Cirkus Cirkör om samen met hen op maat gemaakte spullen te ontwerpen. Jongleren, balanceren, schommelen: alles is mogelijk met deze nieuwe reeks.Op de 'Gunggung'-schommel vliegen uw kleintjes door de woonkamer, de 'Plufsig'-mat bezorgt hen een zachte val mocht hun evenwicht het even laten afweten. Dankzij de 'Träning'-jongleerset, bestaande uit ringen, kegels en jongleerballen, kan het jonge geweld ook al jonglerend aan de slag. Vanaf april is de collectie verkrijgbaar. (AB)