De IsraÃ"lische designers van Studio Lama kozen weinig voor de hand liggend materiaal voor het ontwerp van hun keukenradio. Ze maakten een transistor in keramiek, afgewerkt met houten knoppen. Niet alleen decoratief, ook erg makkelijk schoon te maken wanneer er vette dampen in de keuken hangen. De radio werd uitgevoerd in verschillende stijlen, onder andere met bloemetjesmotief.

De jonge designstudio- Studio Lama bestaat nog maar een jaar- ontwierp ook een keramieken vaas met daarin verwerkt een keukentimer.

AH.

De IsraÃ"lische designers van Studio Lama kozen weinig voor de hand liggend materiaal voor het ontwerp van hun keukenradio. Ze maakten een transistor in keramiek, afgewerkt met houten knoppen. Niet alleen decoratief, ook erg makkelijk schoon te maken wanneer er vette dampen in de keuken hangen. De radio werd uitgevoerd in verschillende stijlen, onder andere met bloemetjesmotief.De jonge designstudio- Studio Lama bestaat nog maar een jaar- ontwierp ook een keramieken vaas met daarin verwerkt een keukentimer. AH.