Nog tot zaterdag 13 december kan u via ebay.fr een bod uitbrengen op vijf stoelen van designmerk Kartell, die speciaal voor deze veiling een nieuwe look kregen van ontwerpers Jean-Charles de Castelbaljac, Loulou de la Falaise, Jean-Paul Gaultier, Christian Lacroix en Chantal Thomass. De beginprijs voor elk exemplaar is 950 euro.

De integrale opbrengst van de veiling gaat naar Sidaction, een organisatie die de strijd tegen aids steunt. Vijftig procent is bestemd voor onderzoek, de andere helft voor preventieprogramma's en hulp aan de zieken, zowel in Frankrijk als in negenentwintig ontwikkelingslanden.

LEXPRESS.fr Styles/Ann Heylens.

Nog tot zaterdag 13 december kan u via ebay.fr een bod uitbrengen op vijf stoelen van designmerk Kartell, die speciaal voor deze veiling een nieuwe look kregen van ontwerpers Jean-Charles de Castelbaljac, Loulou de la Falaise, Jean-Paul Gaultier, Christian Lacroix en Chantal Thomass. De beginprijs voor elk exemplaar is 950 euro. De integrale opbrengst van de veiling gaat naar Sidaction, een organisatie die de strijd tegen aids steunt. Vijftig procent is bestemd voor onderzoek, de andere helft voor preventieprogramma's en hulp aan de zieken, zowel in Frankrijk als in negenentwintig ontwikkelingslanden. LEXPRESS.fr Styles/Ann Heylens.