Nog exact een jaar is het wachten tot de woonbiënnale Interieur 2010 de deuren opent, maar de designvibes zijn nu al voelbaar. Vooral Belgische interieurmerken weten al perfect welke nieuwigheden er tegen oktober 2010 klaargestoomd zullen worden.

Ook op het hoofdkwartier van Stichting Interieur in Kortrijk wordt het tempo opgevoerd: de Raad van Bestuur duidde onze eigenste Jesse Brouns, freelance journalist voor Knack Weekend sedert meer dan tien jaar, aan als curator voor de komende editie van Interieur. Als u zijn naam dus even minder ziet opduiken op deze pagina's, weet u waarom.

De 38-jarige Brusselaar, die al sinds 1993 in Parijs woont en ook voor De Morgen, De Standaard Magazine, Wallpaper en The Bulletin schreef, heeft er zin in: "Ik hou me bezig met alle tentoonstellingen en lezingen en uiteraard selecteer ik de eregast, de graficus en de architect van de beursgangen."

Zijn lat ligt hoog: "Een goede biënnale is er een waar mensen verrast worden, waar ze iets zien dat ze nooit eerder zagen en waar ze iets bijleren." We kijken er nu al naar uit.

Leen Creve

Info: Interieur 2010, van 15 tot 24 oktober in Kortrijk.

Nog exact een jaar is het wachten tot de woonbiënnale Interieur 2010 de deuren opent, maar de designvibes zijn nu al voelbaar. Vooral Belgische interieurmerken weten al perfect welke nieuwigheden er tegen oktober 2010 klaargestoomd zullen worden.Ook op het hoofdkwartier van Stichting Interieur in Kortrijk wordt het tempo opgevoerd: de Raad van Bestuur duidde onze eigenste Jesse Brouns, freelance journalist voor Knack Weekend sedert meer dan tien jaar, aan als curator voor de komende editie van Interieur. Als u zijn naam dus even minder ziet opduiken op deze pagina's, weet u waarom. De 38-jarige Brusselaar, die al sinds 1993 in Parijs woont en ook voor De Morgen, De Standaard Magazine, Wallpaper en The Bulletin schreef, heeft er zin in: "Ik hou me bezig met alle tentoonstellingen en lezingen en uiteraard selecteer ik de eregast, de graficus en de architect van de beursgangen." Zijn lat ligt hoog: "Een goede biënnale is er een waar mensen verrast worden, waar ze iets zien dat ze nooit eerder zagen en waar ze iets bijleren." We kijken er nu al naar uit. Leen Creve Info: Interieur 2010, van 15 tot 24 oktober in Kortrijk.