Modelabel Chanel is een nieuw high-techavontuur aangegaan en wordt een van de eerste merken dat een gepersonaliseerde webapplicatie heeft ontwikkeld voor de iPhone.

Via de webapplicatie biedt het beroemde merk met de verstrengelde c's verscheidene mogelijkheden: surfen naar het nieuws van de modesite www.chanel.com of video's en foto's van de recentste defilés bekijken. Het voelscherm van de iPhone maakt het bovendien mogelijk in te zoomen op details.

Via de iPhone-applicatie zijn ook Chanel-evenementen of ander exclusieve activiteiten te zien. En wie zijn virtueel Chanelbezoek wil verderzetten in de reÃ"le wereld, kan zich via een interactief plan laten leiden naar een Chanel-boetiek.

Een eigen applicatie op de iPhone

Sind maart 2008 kan iederen zijn eigen webapplicatie ontwikkelen via de iPhone. De applicaties zijn te downloaden worden via App Store.

Fany Grégoire/vertaling Ann Heylens.

Modelabel Chanel is een nieuw high-techavontuur aangegaan en wordt een van de eerste merken dat een gepersonaliseerde webapplicatie heeft ontwikkeld voor de iPhone. Via de webapplicatie biedt het beroemde merk met de verstrengelde c's verscheidene mogelijkheden: surfen naar het nieuws van de modesite www.chanel.com of video's en foto's van de recentste defilés bekijken. Het voelscherm van de iPhone maakt het bovendien mogelijk in te zoomen op details. Via de iPhone-applicatie zijn ook Chanel-evenementen of ander exclusieve activiteiten te zien. En wie zijn virtueel Chanelbezoek wil verderzetten in de reÃ"le wereld, kan zich via een interactief plan laten leiden naar een Chanel-boetiek. Een eigen applicatie op de iPhone Sind maart 2008 kan iederen zijn eigen webapplicatie ontwikkelen via de iPhone. De applicaties zijn te downloaden worden via App Store. Fany Grégoire/vertaling Ann Heylens.