Timeless Interiors is een bijzondere interieurwinkel opgericht door interieurvormgeefster Géraldine Van Heuverswyn.

In een prachtig herenhuis aan de rand van Gent biedt ze in haar winkel een combinatie van kokette meubelen en leuke accessoires aan. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat de winkel heel toegankelijk is en nodigt uit om gewoon eens een kijkje te komen nemen en inspiratie op te doen voor je eigen interieur.

Naast een selectie van meubelen van designers zoals Philippe Hurel, Julie Prisca, La Fibule en Refuge Megève, kan je er ook terecht voor leuke accessoires. Zo is er servies, glaswerk, bestek en kussens van jonge, veelbelovende merken.

Géraldine is bovendien de enige in België die het designglaswerk van Klaar Prims en de textielontwerpen van Jennifer Shorto verkoopt. Ten slotte worden er ook op maat gesneden tapijten en gordijnen gemaakt. (RDM)

Timeless Interiors: Roombaardstraat 42, 9810 Eke, open van woensdag tot vrijdag van 13u tot 17u en op afspraak.

Timeless Interiors is een bijzondere interieurwinkel opgericht door interieurvormgeefster Géraldine Van Heuverswyn. In een prachtig herenhuis aan de rand van Gent biedt ze in haar winkel een combinatie van kokette meubelen en leuke accessoires aan. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat de winkel heel toegankelijk is en nodigt uit om gewoon eens een kijkje te komen nemen en inspiratie op te doen voor je eigen interieur. Naast een selectie van meubelen van designers zoals Philippe Hurel, Julie Prisca, La Fibule en Refuge Megève, kan je er ook terecht voor leuke accessoires. Zo is er servies, glaswerk, bestek en kussens van jonge, veelbelovende merken. Géraldine is bovendien de enige in België die het designglaswerk van Klaar Prims en de textielontwerpen van Jennifer Shorto verkoopt. Ten slotte worden er ook op maat gesneden tapijten en gordijnen gemaakt. (RDM)