Naast regisseur en art director voor televisie is Katrien Vanderlinden sinds kort ook een murentovenaar. Toen ze vorig jaar verhuisde, vond het ze niet makkelijk om leuk en betaalbaar behang te vinden. Omdat ze zelf graag creatief bezig is en de handen uit de mouwen durft te steken, begon ze met muurschilderen.

Ondertussen heeft ze ook al heel wat andere mensen blij gemaakt met een gepersonaliseerde muur. Op haar website toont ze enkele muren van haar hand en nodigt ze je uit om je ideeën voor kale muren naar haar te sturen zodat ze een concept kan uitwerken. Je kan haar ook volgen op Pinterest voor meer inspiratie.

(LP)

Naast regisseur en art director voor televisie is Katrien Vanderlinden sinds kort ook een murentovenaar. Toen ze vorig jaar verhuisde, vond het ze niet makkelijk om leuk en betaalbaar behang te vinden. Omdat ze zelf graag creatief bezig is en de handen uit de mouwen durft te steken, begon ze met muurschilderen. Ondertussen heeft ze ook al heel wat andere mensen blij gemaakt met een gepersonaliseerde muur. Op haar website toont ze enkele muren van haar hand en nodigt ze je uit om je ideeën voor kale muren naar haar te sturen zodat ze een concept kan uitwerken. Je kan haar ook volgen op Pinterest voor meer inspiratie.(LP)