It's a Swedish Toy Story! Ikea lanceerde een wedstrijd waarbij aan kinderen gevraagd werd om een knuffelbeest te ontwerpen voor het bedrijf. Uit alle inzendingen werden 10 creaties ook echt tot leven gewekt voor Ikea's nieuwe Sogoskatt-collectie. Ook het ontwerp van een Belgische jongen zit erbij. De vierjarige Thyméo schetste een prachtige groene dino met een bruin hoedje.

Kinderen voor onderwijs

Deze actie lanceert Ikea in kader van de koepelcampagne 'Kinderen voor Onderwijs', een actie in samenwerking met kinderrechtenorganisaties Unicef en Save The Children. Per verkocht pluchebeest gaat er een deel van de winst - een euro om precies te zijn - naar goede doelen die zich inzetten voor de opleiding van kinderen.

De knuffels liggen wereldwijd tussen 9 november en 3 januari in de Zweedse meubelketen (tussen 25 oktober en 26 december in België).Ontdek de volledige collectie op de website. (AW)

It's a Swedish Toy Story! Ikea lanceerde een wedstrijd waarbij aan kinderen gevraagd werd om een knuffelbeest te ontwerpen voor het bedrijf. Uit alle inzendingen werden 10 creaties ook echt tot leven gewekt voor Ikea's nieuwe Sogoskatt-collectie. Ook het ontwerp van een Belgische jongen zit erbij. De vierjarige Thyméo schetste een prachtige groene dino met een bruin hoedje.Kinderen voor onderwijsDeze actie lanceert Ikea in kader van de koepelcampagne 'Kinderen voor Onderwijs', een actie in samenwerking met kinderrechtenorganisaties Unicef en Save The Children. Per verkocht pluchebeest gaat er een deel van de winst - een euro om precies te zijn - naar goede doelen die zich inzetten voor de opleiding van kinderen. De knuffels liggen wereldwijd tussen 9 november en 3 januari in de Zweedse meubelketen (tussen 25 oktober en 26 december in België).Ontdek de volledige collectie op de website. (AW)