Met zijn plastic uitzicht en schreeuwerige kleuren ziet deze nieuwe bureaulamp van Ikea er misschien niet zo aantrekkelijk uit. Maar haar kwaliteiten liggen elders. Voor minder dan 20 euro haalt u er immers een ultra-ecologisch model mee in huis. De lamp is voorzien van de minst energieverslindende verlichting- de ledlamp- en van zonnepanelen om haar te bevoorraden. Ze moet gedurende 9 uur opgeladen worden, daarna biedt ze gedurende vier uur gratis licht.

Andere aardigheid aan deze lamp: voor elk verkocht model gaat er ook eentje naar de kinderen in vluchtelingenkampen en afgelegen dorpen in Pakistan.

Guillaume Crouzet.

Met zijn plastic uitzicht en schreeuwerige kleuren ziet deze nieuwe bureaulamp van Ikea er misschien niet zo aantrekkelijk uit. Maar haar kwaliteiten liggen elders. Voor minder dan 20 euro haalt u er immers een ultra-ecologisch model mee in huis. De lamp is voorzien van de minst energieverslindende verlichting- de ledlamp- en van zonnepanelen om haar te bevoorraden. Ze moet gedurende 9 uur opgeladen worden, daarna biedt ze gedurende vier uur gratis licht. Andere aardigheid aan deze lamp: voor elk verkocht model gaat er ook eentje naar de kinderen in vluchtelingenkampen en afgelegen dorpen in Pakistan. Guillaume Crouzet.