Vrouwen kunnen hun liefde voor schoenen nieuw leven inblazen. Het Italiaanse mozaïekbedrijf SICIS ontwikkelde een specifieke pump voor in de badkamer. Dit exemplaar is niet geschikt voor aan de voet, des te meer om zalig in te baden. Het gaat hier om het bad 'Audrey' uit de Bathtub Collection in de vorm van een hooggehakte schoen.

Plaatsnemen doet u met uw hoofd in de hiel en uw tenen in de neus van de schoen. Het water komt via een fonteintje in de hiel van de schoen het bad binnen. Zo wordt een miniwaterval gecreÃ"erd die uw schouders een heerlijke massage bezorgt. De buitenkant is rijkelijk versierd met schitterende glasmozaïeken tegeltjes. Voorlopig bestaan er drie verschillende designs.

SICIS wil met de 'Bathtub Collection' de meest opvallende badkuipen maken. Naast badkuipen houdt de firma zich vooral bezig met muur- en vloermozaïeken.

Het hooggehakte bad is al verkrijgbaar bij Kol tegels in Haarlem, Nederland. Hoeveel het extravagante badkamermeubel moet kosten is nog niet bekend.

Ruth Vanden Berghe

Vrouwen kunnen hun liefde voor schoenen nieuw leven inblazen. Het Italiaanse mozaïekbedrijf SICIS ontwikkelde een specifieke pump voor in de badkamer. Dit exemplaar is niet geschikt voor aan de voet, des te meer om zalig in te baden. Het gaat hier om het bad 'Audrey' uit de Bathtub Collection in de vorm van een hooggehakte schoen. Plaatsnemen doet u met uw hoofd in de hiel en uw tenen in de neus van de schoen. Het water komt via een fonteintje in de hiel van de schoen het bad binnen. Zo wordt een miniwaterval gecreÃ"erd die uw schouders een heerlijke massage bezorgt. De buitenkant is rijkelijk versierd met schitterende glasmozaïeken tegeltjes. Voorlopig bestaan er drie verschillende designs. SICIS wil met de 'Bathtub Collection' de meest opvallende badkuipen maken. Naast badkuipen houdt de firma zich vooral bezig met muur- en vloermozaïeken.Het hooggehakte bad is al verkrijgbaar bij Kol tegels in Haarlem, Nederland. Hoeveel het extravagante badkamermeubel moet kosten is nog niet bekend.Ruth Vanden Berghe