Smartduvet is een kickstarterproject en de eerste systemen zullen naar alle verwachting geleverd worden in mei 2017. Het systeem vervangt geen bed of beddengoed, het is iets extra, met name een soort opblaasbaar rooster dat je tussen je dekbed en je dekbedovertrek legt.

Het roostersysteem is verbonden met een klein toestel dat onder het bed wordt geplaatst en dat lucht in de luchtkamers blaast, waardoor dekbed en laken vanzelf weer hun juiste vorm en plek op het bed innemen.

Het systeem wordt bediend via een app op je smartphone, zodat jij zelf bepaald wanneer je bed zichzelf moet opmaken.

Smartduvet is een kickstarterproject en de eerste systemen zullen naar alle verwachting geleverd worden in mei 2017. Het systeem vervangt geen bed of beddengoed, het is iets extra, met name een soort opblaasbaar rooster dat je tussen je dekbed en je dekbedovertrek legt. Het roostersysteem is verbonden met een klein toestel dat onder het bed wordt geplaatst en dat lucht in de luchtkamers blaast, waardoor dekbed en laken vanzelf weer hun juiste vorm en plek op het bed innemen.Het systeem wordt bediend via een app op je smartphone, zodat jij zelf bepaald wanneer je bed zichzelf moet opmaken.