De komende twee dagen blijft er waarschijnlijk net iets meer volk staan voor de ramen van het winkelpand in de Dansaertstraat op nummer 90. Herr Seele - de tekenaar van Cowboy Henk - en Denis Meyers gaan er namelijk twee dagen lang aan de slag voor Music For Life.

Speciaal voor de kunstenaars werden in het monumentale hoekpand twee woonkamers ingericht. Daarin kunnen ze naar hartenlust schilderen. Zo zal Herr Seele een drieluik creëren rond het thema 'Cowboy Henk in de kerststal'. Daarvoor is de tekenaar trouwens nog op zoek naar modellen...

Brusselaar Denis Meyers neemt de andere woonkamer in. Zowel een doek als de aanwezige meubels zullen door de "action painter", die eerder dit jaar al een glas voor Duvel ontwierp, onder handen genomen worden.

Guerilla-acties

Na afloop zal het werk geveild worden op de Music For Life eBay en in het Glazen Huis zelf. De opbrengst wordt door Levis, de initiatiefnemer van deze guerilla-actie, aan Music For Life geschonken.

Ook eerder dit jaar verraste de verfproducent het publiek al met onverwachte acties zoals de omgekeerde verfpot op de verlichtingspaal aan het koopcentrum in Sint-Niklaas. Op die manier wil Levis het vijfjarig bestaan van zijn Ambiance Mix Collectie, een tweejaarlijkse themacollectie die exclusief op de Levis-mengmachine kan gemaakt worden, vieren.

Elien Haentjens

Levis Art Window, op vrijdag 17 en zaterdag 18 december in de Brusselse Dansaertstraat op nummer 90.

De komende twee dagen blijft er waarschijnlijk net iets meer volk staan voor de ramen van het winkelpand in de Dansaertstraat op nummer 90. Herr Seele - de tekenaar van Cowboy Henk - en Denis Meyers gaan er namelijk twee dagen lang aan de slag voor Music For Life. Speciaal voor de kunstenaars werden in het monumentale hoekpand twee woonkamers ingericht. Daarin kunnen ze naar hartenlust schilderen. Zo zal Herr Seele een drieluik creëren rond het thema 'Cowboy Henk in de kerststal'. Daarvoor is de tekenaar trouwens nog op zoek naar modellen... Brusselaar Denis Meyers neemt de andere woonkamer in. Zowel een doek als de aanwezige meubels zullen door de "action painter", die eerder dit jaar al een glas voor Duvel ontwierp, onder handen genomen worden. Guerilla-acties Na afloop zal het werk geveild worden op de Music For Life eBay en in het Glazen Huis zelf. De opbrengst wordt door Levis, de initiatiefnemer van deze guerilla-actie, aan Music For Life geschonken. Ook eerder dit jaar verraste de verfproducent het publiek al met onverwachte acties zoals de omgekeerde verfpot op de verlichtingspaal aan het koopcentrum in Sint-Niklaas. Op die manier wil Levis het vijfjarig bestaan van zijn Ambiance Mix Collectie, een tweejaarlijkse themacollectie die exclusief op de Levis-mengmachine kan gemaakt worden, vieren. Elien HaentjensLevis Art Window, op vrijdag 17 en zaterdag 18 december in de Brusselse Dansaertstraat op nummer 90.