Nespresso, bekend van zijn geurige koffie, waagt zich aan welriekende binnenhuisdecoratie. Zo kan u binnenkort na een sterk kopje koffie het aroma verder blijven opsnuiven dankzij een koffiekaars.

De collectie van vijf kaarsen is ontwikkeld door parfumeur Olivia Giacobetti, die ook al de Galerij der Geuren in de Nespresso-boetiek op de Champs Elysées op haar palmares heeft.

Elke kaars verspreidt een specifieke geur die verband houdt met koffie. Het gaat om aroma's van de Arabicagrond, over het hout en de bloemen van de koffieplant tot de warme geur van in de zon gedroogde koffiebonen en geflambeerde koffie.

Chantal Piret/vertaling Ann Heylens.

Nespresso, bekend van zijn geurige koffie, waagt zich aan welriekende binnenhuisdecoratie. Zo kan u binnenkort na een sterk kopje koffie het aroma verder blijven opsnuiven dankzij een koffiekaars. De collectie van vijf kaarsen is ontwikkeld door parfumeur Olivia Giacobetti, die ook al de Galerij der Geuren in de Nespresso-boetiek op de Champs Elysées op haar palmares heeft. Elke kaars verspreidt een specifieke geur die verband houdt met koffie. Het gaat om aroma's van de Arabicagrond, over het hout en de bloemen van de koffieplant tot de warme geur van in de zon gedroogde koffiebonen en geflambeerde koffie. Chantal Piret/vertaling Ann Heylens.