Op vraag van Uitgeverij Lannoo cureert Gert Voorjans tussen 28 november en 5 december een week lang de etalage van Rizzoli Bookstore op Broadway (New York). Rizzoli Bookstore is een gerenommeerde, onafhankelijke boekhandel waar fans van architectuur, design, mode, fotografie, gastronomie, kunst en literatuur aan hun trekken komen.

Naast de lancering van Daily Life, Voorjans' nieuwe boek, krijgen ook andere kunst- en lifestyle titels van Uitgeverij Lannoo een centrale plek. De uitgeverij toont hiermee haar internationale ambitie aan.

Op 1 december zal Gert Voorjans ook zijn werk signeren in de Rizzoli boekenwinkel. Zijn signeersessie wordt gevolgd door een Q&A-sessie.

Praktisch: Rizzoli Bookstore, 1133 Broadway, New York NY 10010

(LP)

Op vraag van Uitgeverij Lannoo cureert Gert Voorjans tussen 28 november en 5 december een week lang de etalage van Rizzoli Bookstore op Broadway (New York). Rizzoli Bookstore is een gerenommeerde, onafhankelijke boekhandel waar fans van architectuur, design, mode, fotografie, gastronomie, kunst en literatuur aan hun trekken komen. Naast de lancering van Daily Life, Voorjans' nieuwe boek, krijgen ook andere kunst- en lifestyle titels van Uitgeverij Lannoo een centrale plek. De uitgeverij toont hiermee haar internationale ambitie aan. Op 1 december zal Gert Voorjans ook zijn werk signeren in de Rizzoli boekenwinkel. Zijn signeersessie wordt gevolgd door een Q&A-sessie. (LP)