Dat meldt haar zoon aan het persagentschap AFP. De keizerin van het Franse design werd 87 jaar oud. Putman was ook binnenhuisarchitecte en raakte vooral bekend voor haar interieur van de Concorde.

Putman, "la grande dame" van het Franse interieur, raakte voor het eerste bekend voor haar renovatie van het hotel Morgans op Madison Avenue in New York. Het hotel wordt beschouwd als het eerste boetiek hotel.

Tijdloze stijl

Het interieur, door Putman ontwikkeld in 1984, is een perfecte mengeling van klassiek, modernisme en minimalisme.

Jack Lang, de toenmalige Franse minister van Cultuur, vroeg aan Putman om zijn bureau in te richten. Het was de eerste officiële bestelling in een reeks van vele.

Volgens deskundigen laat Putman een tijdloze stijl achter, waarbij twee essentiële elementen centraal staan: licht en ruimte. (Belga/MS)

Dat meldt haar zoon aan het persagentschap AFP. De keizerin van het Franse design werd 87 jaar oud. Putman was ook binnenhuisarchitecte en raakte vooral bekend voor haar interieur van de Concorde. Putman, "la grande dame" van het Franse interieur, raakte voor het eerste bekend voor haar renovatie van het hotel Morgans op Madison Avenue in New York. Het hotel wordt beschouwd als het eerste boetiek hotel. Tijdloze stijl Het interieur, door Putman ontwikkeld in 1984, is een perfecte mengeling van klassiek, modernisme en minimalisme. Jack Lang, de toenmalige Franse minister van Cultuur, vroeg aan Putman om zijn bureau in te richten. Het was de eerste officiële bestelling in een reeks van vele. Volgens deskundigen laat Putman een tijdloze stijl achter, waarbij twee essentiële elementen centraal staan: licht en ruimte. (Belga/MS)