Na Milaan, Atlanta, New York en Shanghai heeft het Italiaanse designmerk Fontana Arte nu ook een showroom in Brussel. Â"De vestiging in de Europese hoofdstad is psychologisch belangrijkÂ" luidt het bij het merk dat vooral gespecialiseerd is in verlichting, maar ook meubels en accessoires levert.

De nieuwe expositieruimte is sinds 15 juni gevestigd in een gebouw van designdistributeur Mobica in Wemmel. Op de 400 vierkante meter worden alle producten van Fontana Arte geÃ"xposeerd. Zowel het gebouw als de inrichting van de winkel zijn geïnspireerd op het kleurrijke, architecturale universum van de Mexicaan Luis Barragà n.

F.By./AH

Mobica, Romeinsesteenweg 1000, in 1780 Wemmel (Brussel). Tel. : 02 466 83 60. Open van maandag tot vrijdag, van 9 tot 17 uur.

Na Milaan, Atlanta, New York en Shanghai heeft het Italiaanse designmerk Fontana Arte nu ook een showroom in Brussel. Â"De vestiging in de Europese hoofdstad is psychologisch belangrijkÂ" luidt het bij het merk dat vooral gespecialiseerd is in verlichting, maar ook meubels en accessoires levert.De nieuwe expositieruimte is sinds 15 juni gevestigd in een gebouw van designdistributeur Mobica in Wemmel. Op de 400 vierkante meter worden alle producten van Fontana Arte geÃ"xposeerd. Zowel het gebouw als de inrichting van de winkel zijn geïnspireerd op het kleurrijke, architecturale universum van de Mexicaan Luis Barragà n. F.By./AH Mobica, Romeinsesteenweg 1000, in 1780 Wemmel (Brussel). Tel. : 02 466 83 60. Open van maandag tot vrijdag, van 9 tot 17 uur.