Liefhebbers van de handgemaakte en mondgeblazen kristallen voorwerpen kunnen op 12 en 13 april terecht in de kristalfabriek.

Tijdens haar opendeurdagen organiseert Val Saint Lambert een uitzonderlijke verkoop van kristallen voorwerpen. Van glasserviezen over vazen tot sculpturen: veel van de producten van de wereldberoemde kristalfabriek zijn te koop aan fabrieksprijzen.

Verzamelaars vinden er zowel stukken buiten collectie als getekende collecties doorheen de tijd. Amateurs kunnen er hun glasserviezen aanleggen of ze vervolledigen. De stukken komen allemaal uit min of meer recente voorraden.

Elien Haentjens

Praktisch:
Zaterdag 12 en zondag 13 april van 10 tot 17 uur.
Val Saint Lambert-showroom, 245 Rue du Val, 4100 Seraing
www.val-saint-lambert.com

Liefhebbers van de handgemaakte en mondgeblazen kristallen voorwerpen kunnen op 12 en 13 april terecht in de kristalfabriek.Tijdens haar opendeurdagen organiseert Val Saint Lambert een uitzonderlijke verkoop van kristallen voorwerpen. Van glasserviezen over vazen tot sculpturen: veel van de producten van de wereldberoemde kristalfabriek zijn te koop aan fabrieksprijzen. Verzamelaars vinden er zowel stukken buiten collectie als getekende collecties doorheen de tijd. Amateurs kunnen er hun glasserviezen aanleggen of ze vervolledigen. De stukken komen allemaal uit min of meer recente voorraden. Elien HaentjensPraktisch: Zaterdag 12 en zondag 13 april van 10 tot 17 uur.Val Saint Lambert-showroom, 245 Rue du Val, 4100 Seraingwww.val-saint-lambert.com