Jong Bloed (7 tot 9 december)

Wolvestraat 37, Ronse

jongbloedexpo.be

Voor het vijftiende jaar op rij organiseert de familie Leenknegt een platform voor jonge Belgische ontwerpers in het Oost-Vlaamse Ronse. Drie dagen lang tonen en verkopen 17 ondernemers hun producten aan het publiek. Van exclusieve lederwaren en handgemaakte jassen tot ambachtelijk porselein.

SUM
© SUM

Exhibition (1 tot 9 december)

Koning Albertlaan 50, Kessel-Lo

Juwelen van een Leuvense goudsmid, architecturale schilderijen en keramiek van eigen hand: aan ambacht geen gebrek in de oude drukkerij in Kessel-Lo. Vijf creatievelingen stellen hun werk van het afgelopen jaar tentoon en bieden tegelijkertijd kant-en-klare kerstcadeaus aan voor de meerwaardezoeker.

Lies Wambacq
© Lies Wambacq
Voor het vijftiende jaar op rij organiseert de familie Leenknegt een platform voor jonge Belgische ontwerpers in het Oost-Vlaamse Ronse. Drie dagen lang tonen en verkopen 17 ondernemers hun producten aan het publiek. Van exclusieve lederwaren en handgemaakte jassen tot ambachtelijk porselein.Juwelen van een Leuvense goudsmid, architecturale schilderijen en keramiek van eigen hand: aan ambacht geen gebrek in de oude drukkerij in Kessel-Lo. Vijf creatievelingen stellen hun werk van het afgelopen jaar tentoon en bieden tegelijkertijd kant-en-klare kerstcadeaus aan voor de meerwaardezoeker.