Net als de Loudordesignstudio van ontwerper Jean-François d'Or is ook het D&A Lab (Design and Art Laboratory) van Dirk Meylaerts en Bruno Rouffaer in Schaarbeek gevestigd.

Niet verwonderlijk dus dat de jonge bureaus in hun eigen thuisbasis nu de degens kruisen op de dubbeltentoonstelling 'Design, une histoire de contexte'.

Een kans om kennis te maken met het industriële design van de een, en de kunstzinnige aanpak van de ander.

Wim Denolf

Design, une histoire de contexte, tot 11 april, Maison des Arts / Huis der Kunsten, Haachtsesteenweg 147, 1030 Brussel. Info: 02 240 34 99. Van maandag tot vrijdag van 10 tot 17 uur. Open op zondag 28 maart met wandelvoodracht van Jean-François d'Or om 14 uur (telefonisch reserveren verplicht). Ook open op zondag 11 april.

Net als de Loudordesignstudio van ontwerper Jean-François d'Or is ook het D&A Lab (Design and Art Laboratory) van Dirk Meylaerts en Bruno Rouffaer in Schaarbeek gevestigd. Niet verwonderlijk dus dat de jonge bureaus in hun eigen thuisbasis nu de degens kruisen op de dubbeltentoonstelling 'Design, une histoire de contexte'. Een kans om kennis te maken met het industriële design van de een, en de kunstzinnige aanpak van de ander. Wim Denolf Design, une histoire de contexte, tot 11 april, Maison des Arts / Huis der Kunsten, Haachtsesteenweg 147, 1030 Brussel. Info: 02 240 34 99. Van maandag tot vrijdag van 10 tot 17 uur. Open op zondag 28 maart met wandelvoodracht van Jean-François d'Or om 14 uur (telefonisch reserveren verplicht). Ook open op zondag 11 april.