Al sinds 2006 is SLICK een van de grootste kunstbeurzen van Parijs, waarbij ze elke editie meer dan 18.000 bezoekers mogen ontvangen. Omdat Belgen gekend staan als echte verzamelaars en omdat een groot deel van het publiek in Parijs Belgisch is, hebben ze vorig jaar besloten om ook in Brussel een editie te houden.

Dit weekend, van 19 tot 21 april, komt SLICK voor de tweede keer naar de WILD gallery in het kader van Art Brussels. Het was vorig jaar zelfs zo'n succes dat de buurt rond de galerij de echte buurt van Art Brussels is geworden.

Wat kan je nu verwachten op deze beurs? In de galerijen worden de ontwerpen gepresenteerd van jonge kunstenaars met een veelbelovende toekomst. Het selectiecomité zorgt ervoor dat het aanbod voldoet aan de strenge kwaliteitscriteria.

Daarnaast zijn er ook verschillende projecten te zien, speciale kunstinstallaties, die worden gemaakt voor de beurs en doorheen de beurs worden opgesteld. Ten slotte zal er ook een pop-up restaurant te vinden zijn, waar topchef Nicolas Darnauguilhem van het restaurant Neptune in Brussel de maaltijden zal voorzien. (RDM)

Al sinds 2006 is SLICK een van de grootste kunstbeurzen van Parijs, waarbij ze elke editie meer dan 18.000 bezoekers mogen ontvangen. Omdat Belgen gekend staan als echte verzamelaars en omdat een groot deel van het publiek in Parijs Belgisch is, hebben ze vorig jaar besloten om ook in Brussel een editie te houden. Dit weekend, van 19 tot 21 april, komt SLICK voor de tweede keer naar de WILD gallery in het kader van Art Brussels. Het was vorig jaar zelfs zo'n succes dat de buurt rond de galerij de echte buurt van Art Brussels is geworden. Wat kan je nu verwachten op deze beurs? In de galerijen worden de ontwerpen gepresenteerd van jonge kunstenaars met een veelbelovende toekomst. Het selectiecomité zorgt ervoor dat het aanbod voldoet aan de strenge kwaliteitscriteria. Daarnaast zijn er ook verschillende projecten te zien, speciale kunstinstallaties, die worden gemaakt voor de beurs en doorheen de beurs worden opgesteld. Ten slotte zal er ook een pop-up restaurant te vinden zijn, waar topchef Nicolas Darnauguilhem van het restaurant Neptune in Brussel de maaltijden zal voorzien. (RDM)