Wie de overzichtstentoonstelling van juweelontwerper en zilversmid Siegfried De Buck in het Gentse Design Museum nog niet gezien heeft, moet zich haasten. Na het weekend sluit de expo onherroepelijk de deuren.

Tijdens de finissage op zondag 7 februari zal de juweelontwerper zelf aanwezig zijn om zijn boek 'Ring', dat verscheen naar aanleiding van de expo, te signeren. Leuk extraatje: in het boek staat een cruciale tip die leidt naar een gouden ring. De Buck heeft die ergens verstopt.

Als hedendaags juweelontwerper speelt Siegfried De Buck een belangrijke rol in de ontwikkeling van de Belgische edelsmeedkunst. Hij kreeg dan ook de Henry Van de Velde Award voor Loopbaan in 2008. Een van zijn werken, de wandelstok 'Wertzeichen', is momenteel ook te zien in de galerij van Design Vlaanderen op de expo 'Let's Stick Together'.

Elien Haentjens

Siegfried De Buck signeert, zondag 7 februari van 14.30 tot 18 uur in het Gentse Design Museum.

Wie de overzichtstentoonstelling van juweelontwerper en zilversmid Siegfried De Buck in het Gentse Design Museum nog niet gezien heeft, moet zich haasten. Na het weekend sluit de expo onherroepelijk de deuren. Tijdens de finissage op zondag 7 februari zal de juweelontwerper zelf aanwezig zijn om zijn boek 'Ring', dat verscheen naar aanleiding van de expo, te signeren. Leuk extraatje: in het boek staat een cruciale tip die leidt naar een gouden ring. De Buck heeft die ergens verstopt. Als hedendaags juweelontwerper speelt Siegfried De Buck een belangrijke rol in de ontwikkeling van de Belgische edelsmeedkunst. Hij kreeg dan ook de Henry Van de Velde Award voor Loopbaan in 2008. Een van zijn werken, de wandelstok 'Wertzeichen', is momenteel ook te zien in de galerij van Design Vlaanderen op de expo 'Let's Stick Together'. Elien HaentjensSiegfried De Buck signeert, zondag 7 februari van 14.30 tot 18 uur in het Gentse Design Museum.