De kunst- en antiekhandel ontsnapt min of meer aan de crisis. Meer zelfs, nogal wat handelaren profiteren van de crisis, omdat oudheden en kunst toch een aantrekkelijke investering blijken te zijn. De belangrijkste najaarsbeurs in ons land is ongetwijfeld Antica Namur, een sympathieke beurs met zowel archeologica, klassieke antiek, decoratie als moderne kunst en aziatica. De handelaren komen uit Nederland, Frankrijk en België. Antica Namur trekt traditioneel ook veel Vlaamse bezoekers aan.

Dit jaar koos Antica Namur voor "parfum' als centrale thema. Op de beurs krijg van alles te zien dat daarop betrekking heeft, van de klassieke potpourri tot parfumbranders tot parfumflessen.

Piet Swimberghe

Antica Namur gaat door van 11 tot 20 november in de hal Namur Expo, Avenue Sergent Vrithoff 2

De kunst- en antiekhandel ontsnapt min of meer aan de crisis. Meer zelfs, nogal wat handelaren profiteren van de crisis, omdat oudheden en kunst toch een aantrekkelijke investering blijken te zijn. De belangrijkste najaarsbeurs in ons land is ongetwijfeld Antica Namur, een sympathieke beurs met zowel archeologica, klassieke antiek, decoratie als moderne kunst en aziatica. De handelaren komen uit Nederland, Frankrijk en België. Antica Namur trekt traditioneel ook veel Vlaamse bezoekers aan. Dit jaar koos Antica Namur voor "parfum' als centrale thema. Op de beurs krijg van alles te zien dat daarop betrekking heeft, van de klassieke potpourri tot parfumbranders tot parfumflessen. Piet Swimberghe