Je gaat de naam van Marianne Karssing eerder terugvinden in het circuit van de vintagedesign, dan in de fotografie. Samen met haar man Jurrian Booij zoeken ze overal naar leuke vintage.

Op die manier bezoekt Marianne heel wat interieurs en ontmoet ze allerlei verzamelaars. Daar zitten ook modeontwerpers bij, zoals Harvey Bouterse, die haar nu en dan een opdracht geven.

Op deze vrij ongewone manier bouwt fotografe Karssing aan een mooi oeuvre dat uit de band springt. Nu stelt ze enkele van haar foto's ten toon in de hippe lunchroom Quiche Keurig te Gent (Koningin Elisabethlaan 57). Het gaat om grote beelden, van 1 bij 1 meter op dibond. De expo loopt tot eind juli.

Piet Swimberghe

Je gaat de naam van Marianne Karssing eerder terugvinden in het circuit van de vintagedesign, dan in de fotografie. Samen met haar man Jurrian Booij zoeken ze overal naar leuke vintage. Op die manier bezoekt Marianne heel wat interieurs en ontmoet ze allerlei verzamelaars. Daar zitten ook modeontwerpers bij, zoals Harvey Bouterse, die haar nu en dan een opdracht geven. Op deze vrij ongewone manier bouwt fotografe Karssing aan een mooi oeuvre dat uit de band springt. Nu stelt ze enkele van haar foto's ten toon in de hippe lunchroom Quiche Keurig te Gent (Koningin Elisabethlaan 57). Het gaat om grote beelden, van 1 bij 1 meter op dibond. De expo loopt tot eind juli. Piet Swimberghe