Het gaat om twee parels uit het modernisme van de Brusselse architect Louis Herman Dekoninck. Eerst bezoeken we zijn eigen woning uit 1926, in pure Bauhausstijl. Nu is dit de schitterende woning van architecte Caroline Notté.

Daarnaast bezoeken we, op wandelafstand daar vandaan, de woning Berteaux uit 1936, uitgevoerd in zuivere pakketbootstijl. Ook dit is een privé-woning met een imponerend interieur waarvan je eerder een glimp kon opvangen in Knack Weekend en ons boek Think Radical Vintage. Gezien de inschrijvingen beperkt zijn, graag snel reageren via deze link.

Praktisch

15 november 2017

Avenue FondRoy 105, 1180 Ukkel

Het gaat om twee parels uit het modernisme van de Brusselse architect Louis Herman Dekoninck. Eerst bezoeken we zijn eigen woning uit 1926, in pure Bauhausstijl. Nu is dit de schitterende woning van architecte Caroline Notté. Daarnaast bezoeken we, op wandelafstand daar vandaan, de woning Berteaux uit 1936, uitgevoerd in zuivere pakketbootstijl. Ook dit is een privé-woning met een imponerend interieur waarvan je eerder een glimp kon opvangen in Knack Weekend en ons boek Think Radical Vintage. Gezien de inschrijvingen beperkt zijn, graag snel reageren via deze link.