Misschien denkt u bij de Britse hoofdstad spontaan aan de wintermaanden en de kerstversiering in de winketalages. Al valt er in de zomermaanden ook wel wat te beleven.

In het kader van het London Festival of Architecture laten enkele boetieks in Regent Street lokale architecten visionaire etalageprojecten bedenken.

Andere hoogtepunten van het festival zijn (openlucht)tentoonstellingen rond de veranderende stad en moderne Londense architectuur, een groepsexpo rond kleine ruimtes in de omgeving van het Victoria & Albert Museum, de aanleg van een stadstuin in Union Street, en schaalmodellen van Londense landmarks in... suikerklontjes.

Vele projecten lopen slechts enkele dagen, plan op voorhand uw route.

Wim Denolf

London Festival of Architecture, tot 4 juli, Londen.

Misschien denkt u bij de Britse hoofdstad spontaan aan de wintermaanden en de kerstversiering in de winketalages. Al valt er in de zomermaanden ook wel wat te beleven. In het kader van het London Festival of Architecture laten enkele boetieks in Regent Street lokale architecten visionaire etalageprojecten bedenken. Andere hoogtepunten van het festival zijn (openlucht)tentoonstellingen rond de veranderende stad en moderne Londense architectuur, een groepsexpo rond kleine ruimtes in de omgeving van het Victoria & Albert Museum, de aanleg van een stadstuin in Union Street, en schaalmodellen van Londense landmarks in... suikerklontjes. Vele projecten lopen slechts enkele dagen, plan op voorhand uw route. Wim DenolfLondon Festival of Architecture, tot 4 juli, Londen.