Opgeruimd staat netjes is het motto van de firma Anyway Doors, die behalve huisdeuren nu ook een modulair kastensysteem heeft ontwikkeld voor het opbouwen van een dressing: Dress-a-way.

Afhankelijk van de bekleding van de deuren en de kast kun je kiezen tussen verschillende stijlen. Je kunt opteren voor een eenvoudige wandkast of een volledige inloopkast laten bouwen.

Reynaers Aluminium stelt op Batibouw als eerste het CS104 aluminium raam- en deursysteem voor, bedoeld voor passieve woningen. Door de extra isolatie zijn deze ramen en deuren ideaal voor het moderne passieve huis.

De ramen zijn geschikt voor grote oppervlakten in passieve bouw. De moderne ontwerpers waarderen ook de vouwdeuren van de firma, die tot 3 meter hoog kunnen zijn.

Piet Swimberghe

Opgeruimd staat netjes is het motto van de firma Anyway Doors, die behalve huisdeuren nu ook een modulair kastensysteem heeft ontwikkeld voor het opbouwen van een dressing: Dress-a-way. Afhankelijk van de bekleding van de deuren en de kast kun je kiezen tussen verschillende stijlen. Je kunt opteren voor een eenvoudige wandkast of een volledige inloopkast laten bouwen. Reynaers Aluminium stelt op Batibouw als eerste het CS104 aluminium raam- en deursysteem voor, bedoeld voor passieve woningen. Door de extra isolatie zijn deze ramen en deuren ideaal voor het moderne passieve huis. De ramen zijn geschikt voor grote oppervlakten in passieve bouw. De moderne ontwerpers waarderen ook de vouwdeuren van de firma, die tot 3 meter hoog kunnen zijn. Piet Swimberghe