De 'Groenlijst', een concept van tuincentrum Eurotuin, maakt een cadeau uitkiezen heel wat gemakkelijker. Genodigden kunnen via het internet de favoriete cadeaus van de gastheer of -vrouw aanklikken.

Uit een onlinecatalogus maakt de gastheer of -vrouw haar keuze uit het assortiment van Eurotuin. Met een simpele muisklik kunnen genodigden een geschenk van het onlineverlanglijstje kiezen.

De feestvarkens kunnen nadien alle cadeaus gaan afhalen in één van de Eurotuinfilialen in Merelbeke of Deinze. Wie in de regio Gent woont, krijgt de spullen zelfs thuis geleverd.

De 'Groenlijst' spaart heel wat tijd uit bij de zoektocht naar het perfecte cadeau. Het aanbod van Eurotuin is bovendien zeer ruim; bloemen, planten maar ook decoratieartikelen zijn verkrijgbaar. Daardoor is de 'Groenlijst' ideaal voor verschillende gelegenheden.

Tiffany Philips

De 'Groenlijst', een concept van tuincentrum Eurotuin, maakt een cadeau uitkiezen heel wat gemakkelijker. Genodigden kunnen via het internet de favoriete cadeaus van de gastheer of -vrouw aanklikken.Uit een onlinecatalogus maakt de gastheer of -vrouw haar keuze uit het assortiment van Eurotuin. Met een simpele muisklik kunnen genodigden een geschenk van het onlineverlanglijstje kiezen. De feestvarkens kunnen nadien alle cadeaus gaan afhalen in één van de Eurotuinfilialen in Merelbeke of Deinze. Wie in de regio Gent woont, krijgt de spullen zelfs thuis geleverd. De 'Groenlijst' spaart heel wat tijd uit bij de zoektocht naar het perfecte cadeau. Het aanbod van Eurotuin is bovendien zeer ruim; bloemen, planten maar ook decoratieartikelen zijn verkrijgbaar. Daardoor is de 'Groenlijst' ideaal voor verschillende gelegenheden. Tiffany Philips