Het is eens iets anders voor Valentijn: een wasmachine, bezaaid met zoentjes, hartjes, eendjes of cupido's - u kan het zo gek niet bedenken of het kan op www.washinstyle.be.
Het elektronicamerk LG kwam een tijd geleden op de proppen met de actie Washin'Style, waarmee ze willen afrekenen met het saaie uiterlijk van het onmisbare huishoudtoestel. Via de website kunnen gebruikers van de LG-wasmachines designprints bestellen om hun wasmachines op te fleuren.

In het kader van Valentijn biedt LG dat tot en met maart 2010 gratis aan bij aankoop van een LG wasmachine van de Direct Drive serie. Daarnaast is er ook een ontwerpwedstrijd op de website: indien uw ontwerp deze maand de meeste stemmen krijgt, dan wint u uw eigen Valentijnwasmachine. De troostprijzen zijn een makeover met Your Personal Stylist Jani Kazaltzis of een hippe LG gsm.

Aïsa Knockaert

Het is eens iets anders voor Valentijn: een wasmachine, bezaaid met zoentjes, hartjes, eendjes of cupido's - u kan het zo gek niet bedenken of het kan op www.washinstyle.be. Het elektronicamerk LG kwam een tijd geleden op de proppen met de actie Washin'Style, waarmee ze willen afrekenen met het saaie uiterlijk van het onmisbare huishoudtoestel. Via de website kunnen gebruikers van de LG-wasmachines designprints bestellen om hun wasmachines op te fleuren. In het kader van Valentijn biedt LG dat tot en met maart 2010 gratis aan bij aankoop van een LG wasmachine van de Direct Drive serie. Daarnaast is er ook een ontwerpwedstrijd op de website: indien uw ontwerp deze maand de meeste stemmen krijgt, dan wint u uw eigen Valentijnwasmachine. De troostprijzen zijn een makeover met Your Personal Stylist Jani Kazaltzis of een hippe LG gsm. Aïsa Knockaert