Goed nieuws voor fans van Dille & Kamille. De Nederlandse winkelketen met zijn duurzame en ecologische huis-, tuin- en keukenartikelen, wil de komende jaren drieÃ"ndertig nieuwe winkels openen. Dat zijn er ruim dubbel zo veel als nu. Momenteel zijn er zeven vestigingen in BelgiÃ".

Freek Kamerling opende in 1974 een eerste Dille & Kamille in Utrecht. Vijf jaar later volgde de eerste Belgische zaak in het centrum van Antwerpen. Dille & Kamille verkoopt nogal eigenzinnige woonhebbedingen. De producten zijn ecologisch en duurzaam, want het bedrijf kiest ervoor om niet enkel in te spelen op de hype van het moment. Die lijn wil het nu doortrekken naar zijn winkelpanden door meer ecologisch verantwoorde materialen te gebruiken en zuinige energiesystemen te installeren.

Waar en wanneer de drieÃ"ndertig nieuwe filialen komen, is nog niet bekend.

Ann Heylens.

Goed nieuws voor fans van Dille & Kamille. De Nederlandse winkelketen met zijn duurzame en ecologische huis-, tuin- en keukenartikelen, wil de komende jaren drieÃ"ndertig nieuwe winkels openen. Dat zijn er ruim dubbel zo veel als nu. Momenteel zijn er zeven vestigingen in BelgiÃ". Freek Kamerling opende in 1974 een eerste Dille & Kamille in Utrecht. Vijf jaar later volgde de eerste Belgische zaak in het centrum van Antwerpen. Dille & Kamille verkoopt nogal eigenzinnige woonhebbedingen. De producten zijn ecologisch en duurzaam, want het bedrijf kiest ervoor om niet enkel in te spelen op de hype van het moment. Die lijn wil het nu doortrekken naar zijn winkelpanden door meer ecologisch verantwoorde materialen te gebruiken en zuinige energiesystemen te installeren.Waar en wanneer de drieÃ"ndertig nieuwe filialen komen, is nog niet bekend.Ann Heylens.