We zijn met behoorlijk veel op deze planeet en sommige delen op onze aardbol zijn zo populair om te wonen, dat het te druk wordt. Bovendien hebben we geen gigantische villa nodig om op een aangename manier te wonen. Dat hebben mensen die kiezen voor een tiny home goed begrepen. De architecten van Path Architecture spelen hier handig op in met hun nieuwe ontwerp, 359.

Het huisje kan 359 graden gedraaid worden, vandaar ook de naam van het ontwerp. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting voor een tuinslang. Het huis staat op een platform, waardoor je het gemakkelijk kan keren naar de richting die je verkiest. Zoals het filmpje aantoont, is het mechanisme erg licht en kunnen zelfs kinderen ermee aan de slag.

Een leuke bijkomstigheid: je kan kiezen welk uitzicht je hebt vanuit je huis. Kan handig zijn wanneer de buren beslissen naakt te zonnen of wanneer er een mooie zonsondergang te spotten valt.

(LP)

We zijn met behoorlijk veel op deze planeet en sommige delen op onze aardbol zijn zo populair om te wonen, dat het te druk wordt. Bovendien hebben we geen gigantische villa nodig om op een aangename manier te wonen. Dat hebben mensen die kiezen voor een tiny home goed begrepen. De architecten van Path Architecture spelen hier handig op in met hun nieuwe ontwerp, 359. Het huisje kan 359 graden gedraaid worden, vandaar ook de naam van het ontwerp. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting voor een tuinslang. Het huis staat op een platform, waardoor je het gemakkelijk kan keren naar de richting die je verkiest. Zoals het filmpje aantoont, is het mechanisme erg licht en kunnen zelfs kinderen ermee aan de slag. Een leuke bijkomstigheid: je kan kiezen welk uitzicht je hebt vanuit je huis. Kan handig zijn wanneer de buren beslissen naakt te zonnen of wanneer er een mooie zonsondergang te spotten valt. (LP)