Dat een lelijke babystoel het interieur verpest, kan nooit meer een tegenargument vormen in de discussie om kinderen. De Canadese Geneviève Grenier worstelde met dat probleem maar heeft de koe bij de horens gevat door een designproof kinderstoel te ontwerpen.

De HiLo-chair is veilig voor kinderen en vrolijk in elk interieur. Overigens ook handig; in een handomdraai kan u van de High Chair voor de allerkleinsten een Low Chair voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar maken.

De HiLo Chair is zowel online als in de winkels van de Nederlandse keten Babypark verkrijgbaar voor 249 euro, exclusief verzendingskosten.

Hanne Vandevoorde

Dat een lelijke babystoel het interieur verpest, kan nooit meer een tegenargument vormen in de discussie om kinderen. De Canadese Geneviève Grenier worstelde met dat probleem maar heeft de koe bij de horens gevat door een designproof kinderstoel te ontwerpen. De HiLo-chair is veilig voor kinderen en vrolijk in elk interieur. Overigens ook handig; in een handomdraai kan u van de High Chair voor de allerkleinsten een Low Chair voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar maken. De HiLo Chair is zowel online als in de winkels van de Nederlandse keten Babypark verkrijgbaar voor 249 euro, exclusief verzendingskosten. Hanne Vandevoorde