"Ik moet samenwerken met Ikea, meubels ontwerpen voor binnenhuisarchitectuur", zei West alvorens over te schakelen op over zichzelf praten in derde persoon. "Yo Ikea, laat Kanye ontwerpen, laat hem dingen maken, want weet je wat? Ik wil een bed dat hij maakt, ik wil een stoel die hij maakt." Kanye zou volgens zichzelf vooral studenten erg blij kunnen maken met zijn ontwerpen voor een minimalistisch appartement op hogescholen.

Kanye's aspiraties komen niet volledig uit de lucht gevallen. In 2012 lanceerde hij al Donda, een designbedrijf "voor mensen die het zich kunnen veroorloven" en hij werkte eerder al samen met Katie Eary, een modeontwerpster die ook al een textielserie bedacht voor Ikea.

Geen officiële reactie

Ondanks al zijn ervaring, bleef het bij Ikea zelf het maanden stil. Behalve onderstaande reactie van Ikea Australië is daar ook na dit interview nog geen verandering in gekomen.

(EK)

"Ik moet samenwerken met Ikea, meubels ontwerpen voor binnenhuisarchitectuur", zei West alvorens over te schakelen op over zichzelf praten in derde persoon. "Yo Ikea, laat Kanye ontwerpen, laat hem dingen maken, want weet je wat? Ik wil een bed dat hij maakt, ik wil een stoel die hij maakt." Kanye zou volgens zichzelf vooral studenten erg blij kunnen maken met zijn ontwerpen voor een minimalistisch appartement op hogescholen. Kanye's aspiraties komen niet volledig uit de lucht gevallen. In 2012 lanceerde hij al Donda, een designbedrijf "voor mensen die het zich kunnen veroorloven" en hij werkte eerder al samen met Katie Eary, een modeontwerpster die ook al een textielserie bedacht voor Ikea. Ondanks al zijn ervaring, bleef het bij Ikea zelf het maanden stil. Behalve onderstaande reactie van Ikea Australië is daar ook na dit interview nog geen verandering in gekomen. (EK)