Samsonite koos Kevin Caers tot landelijke winnaar van de van de Design My Samsonite contest. De internationale winnaars van de wedstrijd zijn de Russische Tanya Padalka en de Duitse Hannah Kuppers. De koffers met het design van de twee internationale winnaars worden als Limited Edition in de Samsonite collectie opgenomen. Het design van de Russische Tanya Padalka toont het landschap van New York en werd gekozen vanwege het brede spectrum aan vormen en kleuren. Het ontwerp van de Duitse Hannah Kuppers viel dan weer in de smaak omdat het een kleurrijke wereldkaart voorstelt die het reizen naar verre oorden promoot. De publieksprijs ging naar de Italiaanse Adam Lamkharbek aangezien zijn ontwerp de meeste stemmen online kreeg. Naast de internationale prijzen en de publieksprijs werd er ook per land een winnaar verkozen. In België kwam het ontwerp voor de Firelite koffer van Kevin Caers uit de bus als nationale winnaar.

De winnende ontwerpen zullen in een Limited Edition worden uitgebracht en zullen in september in de winkels liggen. Hiernaast krijgen de winnaars ook een reis ter waarde van drieduizend euro naar Kaapstad en New York aangeboden.

Er waren meer dan driehonderd deelnemers uit tien verschillende landen die meestreden voor de prijs. De kandidaten waren studenten van een kunst- of ontwerpacademie of pas afgestudeerden. Vanaf maart 2013 konden ze zich inschrijven voor de wedstrijd door hun ontwerp van een Firelite of Cosmolite koffer te uploaden. Door middel van een printvormingsproces worden de winnende ontwerpen geprint op de Samsonite koffers. (LP)

Samsonite koos Kevin Caers tot landelijke winnaar van de van de Design My Samsonite contest. De internationale winnaars van de wedstrijd zijn de Russische Tanya Padalka en de Duitse Hannah Kuppers. De koffers met het design van de twee internationale winnaars worden als Limited Edition in de Samsonite collectie opgenomen. Het design van de Russische Tanya Padalka toont het landschap van New York en werd gekozen vanwege het brede spectrum aan vormen en kleuren. Het ontwerp van de Duitse Hannah Kuppers viel dan weer in de smaak omdat het een kleurrijke wereldkaart voorstelt die het reizen naar verre oorden promoot. De publieksprijs ging naar de Italiaanse Adam Lamkharbek aangezien zijn ontwerp de meeste stemmen online kreeg. Naast de internationale prijzen en de publieksprijs werd er ook per land een winnaar verkozen. In België kwam het ontwerp voor de Firelite koffer van Kevin Caers uit de bus als nationale winnaar. De winnende ontwerpen zullen in een Limited Edition worden uitgebracht en zullen in september in de winkels liggen. Hiernaast krijgen de winnaars ook een reis ter waarde van drieduizend euro naar Kaapstad en New York aangeboden. Er waren meer dan driehonderd deelnemers uit tien verschillende landen die meestreden voor de prijs. De kandidaten waren studenten van een kunst- of ontwerpacademie of pas afgestudeerden. Vanaf maart 2013 konden ze zich inschrijven voor de wedstrijd door hun ontwerp van een Firelite of Cosmolite koffer te uploaden. Door middel van een printvormingsproces worden de winnende ontwerpen geprint op de Samsonite koffers. (LP)